Stevige gietvloeren

Gietvloeren staan bekend om de kwaliteit, het onderhoudsgemak en de lange levensduur. De vloer kan zware belastingen verdragen en wordt daardoor ook veel in industriƫle gebieden gebruikt. De voordelen van de vloer werden langzaamaan ook naar huis gehaald en tegenwoordig kiest men steeds vaker voor een gietvloer in huis. Ook als Belgische klant kunt u terecht bij onze Gietvloer Antwerpen afdeling. Zo wordt u snel geholpen.

Epoxyvloer mogelijkheden

Twee soorten vloeren worden het meest gekozen: Een epoxyvloer of een polyurethaan (PU) vloer. Epoxy is een harde vloer, die heel zware belasting aankan en deze ijzersterke vloer wordt voornamelijk gekozen in de zakelijke markt. De PU vloer is veel zachter en elastischer van aard, dit wordt voornamelijk in een gewone woning gelegd.

Beschermde gietvloer

Echter is de sterke laag van de epoxy thuis ook wel gewenst, maar dan het liefst met de zachtheid van de PU vloer. Wat kunt u dan doen? Kies dan voor een krasvrije en slijtvaste laag op de gietvloer. Deze extra laag beschermd de vloer van krassen en slijtage. Ideaal als u huisdieren heeft of wanneer er volop geleefd wordt in uw huis.

Stevige gietvloeren

De beschermde laag wordt gemaakt van giethars. Giethars maakt de vloer sterker en voorkomt slijtage en krassen. Daarbij wordt aantasting van chemische middelen ook voorkomen. Een gietvloer van kwalitatief materiaal geeft u dus jarenlang, al dan niet levenslang, woonplezier!